Kitap ayraçlarıyla inşa ettiğimiz Malavi Yetimhanesi ve Patani Okulu’nun ardından 2015 yılında temellerini attığımız, 170 yetime yuva olacak olan İyilikhane Yetimhanesi Projesi’ni desteklerinizle tamamladık. 1 Nisan 2018 Pazar günü Bangladeşli kardeşlerimizle birlikte yetimhanemizin açılış merasimini gerçekleştirdik.

5 milyon yetim nüfusuna sahip Bangladeş’te, Khulna şehrinde bir eğitim kompleksi içerisine inşa edilen yetimhanemiz 6-16 yaş arası 170 erkek yetim çocuğa güvenli ve temiz barınma imkanı ve güzel bir eğitim ortamı sağlayacaktır. 730 metrekare alan üzerinde üç katlı olarak inşa edilen yetimhanemiz 32 yatakhane, kütüphane, okuma odası, çamaşırhane, oyun odası, revir, yemekhane, kiler, mutfak ve bahçe bölümleri ile çocuklara hizmet verecektir.

Maliyeti 625.000 Euro olan projemizin 3 yıllık inşa sürecinde düzenlediğimiz onlarca salon programına, 50’yi aşkın seminere, 100’e yakın stant ve kermes çalışmasına katkıda bulunan ve maddi-manevi desteğini esirgemeyen 10.000’in üzerinde gönüllümüze Bangladeşli yetimler adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İyilikhane Yetimhane Projesi’nin tamamlanmasının ardından; bir tarafta yetim sponsorluk halkaları projesi ile dünyanın dört bir yanındaki yetim çocuklara düzenli destek verirken, diğer taraftan ülkemizdeki ihtiyaç sahibi çocuklara gıda yardımı çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Hep birlikte nice çocuğun tebessümüne vesile olmak için yeni çalışmalarımızda da desteklerinizin devamını temenni ediyoruz.