7 Ekim’den bu yana Gazze’de aralıksız devam eden bombardımanlar nedeniyle ölümcül açlık ve susuzlukla karşı karşıya kalan binlerce çocuk ve ailesine, iftar ve sahur öğünü olarak sıcak yemek ulaştırıyoruz.

İstanbul’da yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara; Ramazan ruhunu hissettirecek hikaye ve boyama kitapları, şekerlemeler, oyuncaklardan oluşan Ramazan hediye paketleri, Bayram sabahını sevinçle karşılamaları için kendi seçtikleri bayramlık kıyafetleri, Çocukluğun güzel hatıraları arasına ekleyebilmeleri için bayram harçlıklarını ulaştırıyoruz.

Kapı kapı dolaşarak detaylı incelemelerle ihtiyaç durumlarını tespit ettiğimiz hanelere; Çocukların yeterli beslenmelerini desteklemek için tahin, pekmez, bal, helva, ceviz gibi besleyici gıdalardan oluşan sahurluk kumanya paketleri, Gıda ve hijyen malzemelerini belirli marketlerden kendileri temin edebilecekleri alışveriş kartları, Kira, fatura ve sağlık gibi diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için nakdi yardımlarınızı ulaştırıyoruz.

Zekat ve sadakalarınızla yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların tebessümüne vesile olabilir, ailelerinin omuzlarındaki yükü hafifletebilirsiniz.