10 Ekim ve 22 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlediğimiz gönüllü buluşmalarımızda 40’ı aşkın gönüllümüzü İyilikhane’de ağırladık. Buluşmada ilk kez gönüllü olan arkadaşlarımızla tanıştık; İyilikhane’nin hikayesini, çalışma alanlarımızı ve gönüllü desteğine en yoğun ihtiyaç duyulan faaliyetleri paylaştık. Her bir gönüllümüzün çocukların tebessümüne vesile olmak için neler yapabileceğini istişare ettik. Gönüllülerimizi kendi çevrelerinde iyiliği yaymak için neler yapabilecekleri fikirleri ile uğurladık.

Ayrıca buluşmaların nihayetinde, bir grup gönüllümüz sosyal medyada “Vesile Kitap” isimli bir sayfa oluşturarak Arakan Çocuk Merkezi İnşa Projesi’ne destek olmak için çalışmalara başladı. Kendilerine Arakanlı çocuklar adına teşekkür ediyor, hayra niyetleri ve azimleri için tebrik ediyoruz.

Bireysel olarak ya da arkadaşlarınızla birlikte, iyiliği konuşmak ve birlikte yapabileceklerimizi istişare etmek için siz de 02128070709 numaralı telefondan bize ulaşabilir, İstanbul-Fatih’teki dernek merkezimizi ziyaret edebilirsiniz. Grup buluşmaları için program talep edebilirsiniz.