Yarışma tarihleri içerisinde, yetimhane projemize 300 TL ve üzeri bağış yapanlar arasından İyilikhane Yetimhanesi’nin açılışına katılmak için Bangladeş’e gelebilecek bir bağışçımızı belirlemek amacıyla yaptığımız çekişte gönüllümüz Gülden ELEYAN, yetimhanenin açılışına katılmaya hak kazanan gönüllümüz oldu. Gülden Hanım’ın Bangladeş seyahatine katılamayacak olması sebebiyle, yapılan çekilişte 1. yedek olarak belirlenen gönüllümüz Emine Eldemir açılışa katılma hakkı kazandı.

Destekleriniz için teşekkür ederiz.
---
“İyilikte Yarışalım” Yarışma Şartnamesi

Kampanya katılım şartları nelerdir?
1 Haziran- 31 Ekim 2017 tarihlerinde Bangladeş İyilikhane Yetimhanesi için 300 TL ve üzerinde nakdi bağışta bulunmak.

Her 300 TL ve katı bağışta, hayırsever bir çekiliş hakkı daha kazanacaktır.
Bağışçılar bağışlarını;
– İnternet sitemizden online bağış yolu ile,
– Banka hesaplarımıza havale/EFT ile (açıklamaya İsim-Soyisim-Tel no. bilgilerini yazarak)
– Dernek merkezimize gelerek elden ulaştırabilirler.

Kampanyaya kimler katılabilir?

Kampanya, 15 yaş ve üzerindeki herkesin katılımına açıktır.
15-18 yaş aralığındaki bir katılımcının ödülü kazanması halinde, 2 gün içinde velisinin onayladığı muvafakatnameyi ilgili birimlere ulaştırması gerekmektedir. Aksi takdirde ödül hakkını kaybedecektir.
Kampanyaya daha önceden derneğimizde yönetim kurulu üyeliği yapmış ve hala yönetim kurulu üyesi olan kişiler ve birinci dereceden yakınları katılamaz.

Kampanya Süresi

Kampanya katılım tarihi, 1 Haziran- 31 Ekim. 31 Ekim Salı mesai bitimine kadar (17.00) bağış işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Sonucun Belirlenmesi Ve İlanı:

Değerlendirme 31 Ekim- 7 Kasım tarihlerinde yapılacak olup; şartları sağlayan bağışçılar arasından kura ile 1 asil, 3 yedek kişi kazanan olarak belirlenecektir.

Ödül:

Kura sonucu belirlenen bir kişi, Bangladeş İyilikhane Yetimhanesi’nin açılış programına İyilikhane Yetimlerle Dayanışma Derneği’nin misafiri olarak katılacaktır. Yol ve konaklama masrafları dernek tarafından karşılanacaktır. (Pasaport ve vize işlemlerinden dernek sorumlu değildir.)
Tahmini seyahat süresi 5-7 gün olup, değişiklik arz edebilir. Bangladeş’e seyahat tarihi değişiklik gösterebilir. Detaylar ilan edilecektir.

Diğer Hususlar

* İyilikhane herhangi bir zamanda, kampanya tarihlerinde değişiklik yapma hak ve yetkisine sahiptir. Yarışmaya ilişkin olası değişiklikler İyilikhane’nin internet sitesi ve/ya Facebook sayfası üzerinden duyurulacaktır.
* Katılımcılar, yarışma şartnamesini okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.

İrtibat:

İyilikhane Yetimlerle Dayanışma Derneği
Adres: Karagümrük Mh. Ahmet Galip Paşa Sk. No:2 D:2 Sulukule TOKİ Konutları-Fatih/İstanbul
Telefon: +90 (212) 807 07 09
E-mail: [email protected]